Poziv udrugama s područja općine Nuštar - Glasnik Općine Nuštar

Pozivamo sve udruge, odnosno predstavnike udruga s područja općine Nuštar da dostave prigodne tekstove i fotografije o novostima i djelovanju udruge, koje će biti objavljene u sljedećem Glasniku Općine Nuštar.

OBZIROM DA OPĆINSKI GLASNIK NIJE TISKAN OD PROŠLOG BOŽIĆA, OVAJ ĆE ZBOG OPSEŽNOSTI BITI PODIJELJEN U DVA BROJA. ISTO TAKO UDRUGE KOJE SU TIJEKOM GODINE JAVLJALE O SVOM DJELOVANJU, STO JE I OBJAVLJENO NA WEB STRANICI OPĆINE, NE MORAJU SLATI ISTE TEKSTOVE, VEĆ SAMO UKOLIKO IMA, DODATAK TEKSTOVIMA.

Isto tako, podsjećamo na zakonsku obvezu svih udruga koje se financiraju i iz Proračuna Općine da; '' Udruga koja provodi programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora najmanje jedanput godišnje o svome radu, opsegu, načinu stjecanja i korištenja sredstava izvještava davatelja sredstava, a putem mrežne stranice ili na drugi odgovarajući način obavještava i širu javnost ''(čl.34 Zakona o udrugama), te Vas sve molimo da se odazovete ovom pozivu.

 

Tekstove i fotografije možete dostaviti osobno u zgradu Općine ili poslati na službeni mail web stranice: [email protected] najkasnije do 03. studenog 2017. godine (petak)

 

Hvala i lijep pozdrav, uredništvo.