Vijesti

Regionalne kvalifikacije za Sportske igre mladih za OBŽ i VSŽ u stolnom tenisu

Stolnoteniski klub Nuštar je po 8. put zaredom bio domaćin Regionalnih kvalifikacija za Sportske igre mladih za OBŽ i VSŽ u stolnom tenisu (12.lipnja 2021.g.). Sudjelovalo je preko 40 igračica i igrača iz 6 klubova i grada Vukovara. U priloženim fotografijama možete pogledati kako je to izgledalo i rezultate. Čestitamo prvoplasiranim po kategorijama na postignutom plasmanu na Državnu završnicu Sportskih igara mladih koja će se održati u srpnju 2021. g. u Splitu.

Pobjednici po kategorijama su:

Tretman suzbijanja komaraca - adulticidni tretman sa zemlje i aviotretman na području općine Nuštar dana 14 i 15. lipnja 2021.godine

Temeljem narudžbenice Općine Nuštar o provodjenju suzbijanja komaraca na području mjesta Nušar, Marinci, Cerić, obavještavamo Vas da će djelatnici Veterinarske stanice Vukovar d.o.o. dana    

-          14 06. 2021g. u  vremenu od 19:00 do 21:00h provesti tretman suzbijanja komaraca s zemlje na području mjesta Nuštar, Marinci, Cerić, te

Naredba o zabrani svih vrsta spaljivanja na otvorenom za vrijeme žetve i vršidbe na području Općine Nuštar u 2021. godini

U cilju ostvarivanja uvjeta za provođenje Odluke o mjerama zaštite od požara za vrijeme žetve i vršidbe donosi se naredba o zabrani svih vrsta spaljivanja na otvorenom za vrijeme žetve i vršidbe na području Općine Nuštar u vremenu od 01.06.2021. do 30.09.2021. godine.

 

ODRAŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE NUŠTAR: ZA PREDSJEDNIKA VIJEĆA IZABRAN DARKO ČULJAK

Darko Čuljak novi je predsjednik Općinskog vijeća Općine Nuštar, potvrđeno je to u utorak na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća. Sjednica je započela izborom Mandatnog povjerenstva u sastavu Katarina Artuković (predsjednica) , Jozić Martina (član) i Ivan Galić (član), koje je potom pristupilo verifikaciji mandata članova Općinskog vijeća. Tijekom sjednice Hrvoje Drinovac načelnik Općine Nuštar, kao i svi ostali vijećnici obavili su i čin svečane prisege, a općinsko vijeće Općine Nuštar na prvoj konstituirajućoj sjednici ima sljedeći sastav:

AK Fenix: 4. Otvoreno prvenstvo Slavonije

Aerodrom „Sopot“ Vinkovci ugostio je u subotu 22. svibnja 2021. g. dvadeset tri sudionika natjecanja u raketnom modelarstvu za djecu i mladež iz cijele Hrvatske. Zbog epidemioloških mjera, nažalost,  broj natjecatelja je reduciran i natjecali su se samo najbolji modelari tako da je konkurencija bila žestoka. Po četvrti put AK „Fenix“ Cerić domaćin je natjecanja pod službenim nazivom „4. Otvoreno prvenstvo Slavonije“, a organizator natjecanja je HARS (Hrvatski Astronautički i Raketni Savez) uz potporu Hrvatske Zajednice Tehničke Kulture.

Drage mještanke i mještani Općine Nuštar!

Ovim putem zahvaljujem Vam se na ukazanom povjerenju koje ste mi pružili na neposrednim lokalnim izborima za načelnika Općine Nuštar. Vaše povjerenje predstavlja, za mene kao načelnika Općine Nuštar, obvezu, čast i motivaciju u postizanju dugoročnih razvojnih ciljeva koje smo već započeli u proteklom mandatu, ali i onih koji su ispred nas.

HEP: Bez struje

U četvrtak 20.05.2021. u vremenu od 8:30 do 13:30 u Nuštru će doći do prekida u isporuci električne energije. Razlog su predviđeni radovi uz napomenu kako će dio naselja ipak imati struju - no precizno iz HEP-a nisu naveli koje su to točne ulice. Sve informacije možete dobiti i na broj 0800 300 303.

Glasnik Općine Nuštar

Glasnik Općine Nuštar Broj 31 - godina X - srpanj 2015.

Izrada projektno-tehničke dokumentacije za dvorac Khuen-Bellasy u Nuštru

NUŠTAR KROZ POVIST

Općina prijatelj

Facebook

Projekt ''Eko - edukacije''

E-IMOVINA